Can I help you?

A member of the PRA team is standing by to answer your questions.

Brookfield Central High SchoolEducation

The new entrance to Brookfield Central High School is designed to be more welcoming and prominent. As you enter the building, the new vestibule provides ample space for students and staff and is adjacent to the new administration area. The classrooms on the perimeter of the building were renovated, including the addition of operable windows for energy efficiency and increased student comfort levels. Three types of glass were used to reduce glare and the need for artificial light. New mechanical and lighting improvements enhance comfort and lower energy consumption. The new gym addition is constructed of brick to match the existing building, and the interior of the gym includes a pre-function space, concession area and restrooms. The project also included ADA upgrades and new landscaping.

Similar Projects